Probka vse ustalji vot kak Ljitsa seri, njervi, toljka b jekhat pjervim Im pavsudu vstalji ješiki iz stalji Vdrug ja vjižu više prigajet po krišam, djevuška Ej, gljadji, vot tak zabava S mjesta na Voljva Dim v glazakh, možet eta miraž No glazam uže boljna Ej, vazjmi menja navjek s saboj Ja ustal trubjit sebje atboj Ja khaču guljet pa bamperam Ja vjed nje privjinčen namertva Toljka ja nje znaju, kto ti No khaču iti prosta rjadam s taboj Vjidjet, kak vnjizu vjeter klonjit kusti Na abočinje zabjitoj kaljtsevoj Vot kak iz akna mnje kulak Tak tebja i rastak! A ja toljka prig-skok, at štanov majikh klok Ja astavjil, Bog s njim, daljše što jest sil Vozdukh čistij tse-o-dva krugom galova | Njeprastaja eta zabava S mjesta na Voljva Ja spešu na tvoj siluet Daljeko už, davoljna Ej, vazjmi menja navjek s saboj Ja ustal trubjit sebje atboj Ja khaču guljet pa bamperam Ja vjed nje privjinčen namertva Ej, vazjmi menja navjek s saboj Ja ustal trubjit sebje atboj Ja khaču guljet pa bamperam Ja vjed nje privjinčen namertva Ej, vazjmi menja navjek s saboj Ja ustal trubjit sebje atboj Ja khaču guljet pa bamperam Ja vjed nje privjinčen namertva |